Yangın Çıkış Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim gibi) ve size vüruttirilmiş ve elan şahsi özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken daha yerinde bir deneyim evetşamanızı esenlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en iyi paha politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın vakaları birşu denli örgüda en pıtrak içinlaşılan ve resmî tehlikelere tarik heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın kapısı Adana verişiniz karınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili pozisyon anında kapının olabilir olan en az devran kaybı ile açılmasını yangın kapısı sağlayan kapı koludur.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Demetevler mahallesinde mevcut işçilikletmeme İtfaaiye müfredatına usturuplu şekilde yangın cıkış kapısı yapılması gerekmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı pencere ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın kapıları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona isabetli olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere yaraşır, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili rast uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı tavsiye ederiz. 

Report this wiki page